-7 C
Skopje
17.1.2019 - 0:04

Ознака: бреме

Македонскиот соживот го издржува бремето

Познавачите на состојбите велат дека Македонија продолжува да ја живее традицијата на меѓусебна почит, особено за време на религиски празници и покрај наметнатиот политички...