28.2 C
Skopje
25.6.2019 - 14:23

Ознака: Брегалничка битка

Во Штип одбележани 105 години од Брегалничка битка

Во Штип денеска беа одбележани 105 години од Брегалничата битка во месноста Каленица, каде што порано имало спомен костурница, а од пред неколку години...