Ознака: Брдо-Бриони

Министерски работен ручек на маргините на Самитот на Брдо Бриони Процес

Колку повеќе зборуваме со еден глас и си помагаме едни со други во регионот, толку побрзо ќе одиме сите напред. Натпреварот во реформи, во...

Иванов ги пречека учесниците на состанокот во процесот Брдо-Бриони

Во скопскиот хотел „Александар Палас“ попладнево почна состанокот на лидерите на земјите во Процесот Брдо-Бриони. Учесниците на почетокот ги пречекаа македонскиот претседател Ѓорге Иванов, како...

Иванов домаќин на лидерите на земјите-учеснички од Процесот Брдо-Бриони

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов на 27 април во Скопје ќе биде домаќин на состанокот на лидерите на земјите-учеснички од Процесот Брдо-Бриони. На...