20.8 C
Skopje
22.8.2019 - 9:30

Ознака: Брајан Фери

Интимен и носталгичен концерт на Брајан Фери

Цените на билетите сигурно беа превисоки за џебот на просечниот Македонец, но интимната атмосфера и близината на Фери и неговиот фантастичен бенд до публиката...