Ознака: „Братските републики“

„Братските републики“ го кријат заедничкиот имот од СФРЈ

По три децении од распадот на Југославија сѐ уште не е утврдено колкав е заедничкиот имот на поранешната заедничка држава, а сѐ уште трае...