12.2 C
Skopje
18.11.2019 - 18:44

Ознака: Бранко Ѓорѓевски

За поглаварот од Ватикан, Македонците се засебен народ

Според верскиот аналитичар Бранко Ѓорѓевски, нема дилеми дека посетата на папата е успешна и дека целта е остварена, а во однос на неговите пораки...