-4.2 C
Skopje
19.1.2022 - 9:17

Ознака: Бранко Шпољариќ

Сакам да бидам претседател!

Музичарот Бранко Шпољариќ сними песна за актуелниот миг Вокалистот на рок-групата „Чоканче“ од Битола, Бранко Шпољариќ, познат како Паљач, веќе 20 години живее на Флорида,...