7.9 C
Skopje
22.10.2020 - 1:56

Ознака: Бранислав Светозаревиќ Покорни

Ги истражувам архивите, планините и животот на македонскиот Џејмс Бонд

Бранислав Светозаревиќ Покорни, доктор на историски науки ­Со нетрпение очекувам идниот месец да излезе од печат мојата најнова книга посветена за македонскиот Џејмс Бонд, Виктор...