Ознака: бранимир јовановски

„Петтото финале на ПОИ е доказ за континуитет на врвните спортски...

БРАНИМИР ЈОВАНОВСКИ, СЕЛЕКТОР По првиот настап и освоеното одлично шесто место во финалето во дисциплината воздушен пиштол од 10 метри, утринава Наковска-Бикова има нов предизвик...

Јовановски: Остануваме посветени на она за што сме дојдени

НАКОВСКА-БИКОВА ГО ОДРАБОТИ ПРВИОТ ТРЕНИНГ ПРЕД НАСТАПОТ НА ПОИ 2020 Расположението во тимот е на високо ниво, се разбираме, соработуваме, подготвуваме тактики, сериозно ги одработуваме...

Јовановски: Преку образованието треба да се срушат бариерите за вклучување на...

Претставници од Здруженијата на лицата со попреченост кои денес учествуваа на консултативниот состанок во врска со образовната концепција дадоа целосна поддршка на реформите. - Со...