Ознака: Бојран Борисов

Заев-Борисов: Треба да се изнајде решение за подобро поврзување на двете...

На денешната одржана средба помеѓу премиерот Зоран Заев и премиерот на Бугарија, Бојран Борисов, на прес-конференцијата стана збор и за реализирањето на проектот за...