Ознака: бојкот

Бибер: Идејата за бојкот на референдумот е евтин потег

Договорот од Преспа за името заслужува широка општествена и политичка поддршка. Жално е што опозицијата и Претседателот не го видоа значењето на договорот и...

Триесет организации почнаа кампања за бојкот на референдумот

Триесет организации вчера потпишаа меморандум за стратегиска соработка за бојкот на референдумот. Тие формираа т.н. кризен штаб за кампањата, а се предводени од Јанко...

Триесет организации почнаа кампања за бојкот на референдумот

Триесет организации потпишаа денеска Меморандум за стратешка соработка со цел бојкот на референдумот. Тие формираа  т.н Кризен штаб за кампањата, а се предводени од  Јанко Бачев од...