36.8 C
Skopje
2.8.2021 - 13:22

Ознака: Бојан Митрески

Многу вложуваш во трубата, ама и многу ти враќа

Бојан Митрески, трубач Прилепчанецот Бојан Митрески уште од мал се интересирал за дувачките инструменти, но трубата му оставила силен впечаток пред сѐ заради тоа што...