Ознака: бојан маричиќ

Маричиќ: Должни сме будно да ги следиме реформите во правосудството

Министерот за правда, Бојан Маричиќ, во своето обраќање на прес-конференцијата по повод презентирањето на планот за проверки во правосудството, кажа дека со овој процес...

Маричиќ: Сите судии кои постапиле незаконски ќе бидат исфилтрирани од правосудниот...

Министерот за правда, Бојан Маричиќ, на прес-конференцијата по повод 100 дена Влада, кажа дека в понеделник Советот за реформи во судството ќе ја потврди...

Маричиќ: Владата нема да се спогоди со апликантите во Стразбур

Министерот за правда, Бојан Маричиќ, одржа прес-конференција, на која го искажа ставот на Владата на Република Северна Македонија во однос на апликациите поднесени до...

Маричиќ: Подготовката на новиот Закон за медијација е во завршна фаза

Министерот за правда, Бојан Маричиќ, кој учествуваше на конференција на тема „Придобивките од медијацијата како алтернативен начин на решавање на спорови“ во своето обраќање...

Нема веќе да има недопирливи пред законите

Кои се приоритетите за Министерството за правда во следниот период, до каде е процесот за прочистување и филтрација на судството и Обвинителството, ќе има...

Маричиќ: Потребна е дигитализација на сите нивоа во судствотo

Министерот за правда, Бојан Маричиќ, учествувајќи на регионалната конференција „Онлајн-судење за време на пандемија: Законодавство, пречки и предизвици“, истакна дека светската пандемија на ковид-19...

Маричиќ: Методологијата за прочистување на правосудството ќе биде одобрена годинава

На настан на Државната комисија за спречување на корупцијата, кој се одржа по повод Меѓународниот ден за борба против корупцијата, министерот за правда, Бојан...

Маричиќ: Ќе воспоставиме ред во затворите и ќе ги подобриме условите

Министерот за правда Бојан Маричиќ се сретна со висока делегација предводена од претседателот на Европскиот комитет за заштита од тортура и нечовечко или понижувачко...

Маричиќ: Изработката на методологијата за прочистување во судството во завршна фаза

Министерот за правда Бојан Маричиќ, обраќајќи се на Национална конвенција за Европската Унија во Македонија на тема „Реформски идеи за прочистување на правосудството низ...

Маричиќ: Ќе продолжиме со подобрување на условите во штипскиот затвор

Министерот за правда, Бојан Маричиќ, при посета на Казнено-поправниот дом – Штип, се сретна со директорот на затворот, Мики Тодоров, со кој разговараше за...

Watch Naruto Episode 122 (https://crunchyrollfree.com/m/xZbz/ep-122) at website https://crunchyrollfree.com crunchyroll only one free trial per payment method

Watch Noblesse (Dub) Episode 2 (https://animeheaven.pro/m/eJbL/ep-2) at website https://animeheaven.pro toradora anime heaven