Ознака: бојан ковски

„Метаморфоза“ – бодиарт-изложба на Бојан Ковски

Со изложбата „Метаморфоза“ на уметникот Бојан Ковски во МКЦ се одбележуваат пет години од почетокот на неговото творештво во бодиарт-уметноста. Целта на изложбата е да...

Инспирација ми е недопреното од модерното општество

Бојан Ковски, уметник Младиот уметник Бојан Ковски (1993) неодамна се претстави пред домашната публика, со својата нова изложба насловена „Панта реи“. Ковски е академски сликар,...

„Панта реи“ – изложба на Бојан Ковски

В четврток, 14 ноември, во галеријата „Акантус“ ќе биде отворена изложба на Бојан Ковски. Официјалното отворање на изложбата ќе почне во 20 часот, а...

„Панта Реи“ – изложба на уметникот Бојан Ковски

Во четврток, 14 ноември, во галеријата Акантус ќе биде отворена изложба на Бојан Ковски. Официјалното отворање на изложбата ќе започне во 20 часот и...