Ознака: Бојан Велески

Прва самостојна изложба на фотографии на Бојан Велески

Вечерва во изложбениот салон од Центарот за култура во Кичево и пред голем број љубители на убавата фотографија од градот, беше отворена првата самостојна...

Прва самостојна изложба на Бојан Велески

Вечерва, во 20 часот, во ликовниот салон во Центарот за култура во Кичево, со својата прва самостојна изложба ќе се претстави Бојан Велески, студент...

Прва самостојна изложба на Бојан Велески во Кичево

Бојан Велески, студент на Филозовскиот факултетот на отсекот историја на уметноста и фотограф, со повеќе награди и признанија на разни манифестации на кои учествувал,...