21 C
Skopje
23.9.2018 - 1:05

Ознака: Бошко Илиев

Маратонец аматер исплива осум километри во Мавровско Езеро

Педесет и тригодишниот Бошко Илиев, лекар-специјалист по спортска медицина од Кавадарци, за 3,45 часа преплива нешто повеќе од 8 километри во Мавровско Езеро Несекојдневен спортски...