17.8 C
Skopje
26.7.2021 - 6:47

Ознака: бормашина

Не зeмај потврда од банкомат, позајми бормашина од соседот

Нула отпад е концепт на живеење што се темели на принципите на одржлив развој и циркуларна економија. Андријана Папиќ Манчева се залага за промена...