8.4 C
Skopje
24.1.2021 - 23:27

Ознака: борка талевски

Одбележани 75 години постоењето на библиотеката „Борка Талески“ во Прилеп

Со оддавање почит на Марко Цепенков, Блаже Конески, Круме Кепески, Борка Талески, и други литературни дејци, кои што дале влог во македонската писмесност, култура,...