Ознака: Борис Комнениќ

Почина српскиот актер Борис Комнениќ

Српскиот актер Борис Комнениќ почина на 64 годишна возраст. Комнениќ е роден во Пула. но во раната младост со семејството се преселил во Белград. Дипломиран на фактот за...