Ознака: Бон Џови

Бон Џови отвора трет ресторан за сиромашните

Џон Бон Џови докажа дека е повеќе од успешна поп-ѕвезда. Тој основа фондација со име „ЏБЏ Сол кичен“, која набргу ќе го отвори третиот...