17.6 C
Skopje
12.11.2019 - 15:53

Ознака: Бони Шнајдер

Направете им го летото подносливо на вашите миленици

Кога им е премногу топло, кучињата и мачките дишат гласно, со отворена уста и испружен јазик. Уште еден знак е доколку се потат на...