2.8 C
Skopje
25.10.2021 - 8:49

Ознака: бонитетна оценка

Триглав ја задржа цврстата капитална позиција и високата добивка за ...

S&P ја потврди висока бонитетна оценка »A« со стабилна среднорочна прогноза Агенцијата за кредитен рејтинг S&P Global Ratings (во продолжение S&P, или агенција), по извршениот...