Ознака: болт

Болт би можел да ѝ се врати на атлетиката?

Неизбежно прашање во секое интервју на 33-годишниот Болт е дали е можно негово враќање на патеката. Одговорот секогаш бил ист, дека нема такви планови,...

Дуплантис – новиот Болт, предводник на атлетиката?

Швеѓанецот за една недела двапати го собори светскиот рекорд во скок со стап, кој од саботата е 6,18 метри, со што го засили статусот...

Усеин Болт станува професионален фудбалер

Агентот на Усеин Болт Рики Симс потврди дека Централ Коуст Маринерс на неговиот клиент му понудиле професионален договор. Еден од најголемите атлетичари на сите времиња...