15.8 C
Skopje
20.4.2019 - 13:14

Ознака: Бока

Хрватите се противат на монтенегризацијата на Бока Которска

За Бока денеска велат дека е разгледница на Црна Гора. Во неа се наоѓа 60 отсто од културното наследство на Црна Гора. Ова наследство...