29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 11:58

Ознака: божја помош

Со божја помош ќе се надмине пандемијата

Според игуменот Партениј, пандемијата ќе заврши брзо, а со тоа животот ќе се нормализира, така што тој се надева на целосно реализирање на програмата...