-6.2 C
Skopje
17.1.2022 - 5:35

Ознака: божиќни празници

Бесплатен паркинг за новогодишните и божиќните празници во Центар

По повод претстојните новогодишни празници, денеска, 31 декември, отворените и затворените паркиралишта со кои стопанисува ЈП „Паркинзи на Општина Центар“ ќе работат до 15...

Чувството на среќа нема значење ако не се сподели

Најупотребуваниот збор во празничните денови Сите целат да бидат обезбедени со материјални добра, но во таа трка по материјалното, не треба ли малку да застанеме...