Ознака: божиќни подароци

Како купува и што подарува кралицата Елизабета

Новогодишните и божиќните празници се време кога купуваме и подаруваме помали или поголеми подароци на нашите најблиски. Сте се прашале ли како кралевите и...

Совршено спакувајте ги божиќните подароци

Новогодишните и божиќните празници се приближуваат, а во нашите глави се вртат мисли за давање подароци на роднини и пријатели. Меѓутоа, амбалажата и пакувањето...