16.9 C
Skopje
24.5.2019 - 21:28

Ознака: божица Тихе

Монетата на Александар дава нови сознанија за Стибера

Од македонскиот период на егзистирање на градот се издвојува уште еден наод, а тоа е теракотна биста на божица со круна на главата, веројатно...