21.8 C
Skopje
27.9.2021 - 21:42

Ознака: „Богословец“

51 милиони евра за проектно финансирање на „Богословец“, првиот приватен проект...

Ерсте Групацијата и Шпаркасе Банка Македонија се меѓу институциите што го финансираат „Богословец“. Ветерниот парк е предвидено да биде завршен во 2023 година. Државата...