8.8 C
Skopje
28.11.2021 - 1:29

Ознака: богданчани

Патот на богданчани до ветерниците

Веќе повеќе години ветерниците во Богданци постојат, но за богданчани тие се како некој волшебник да им се истоварил таму во месноста Погана. Скоро...