26.9 C
Skopje
17.7.2019 - 17:18

Ознака: Бога

Демократското право на Бога

Веднаш да кажам: колумнава нема политички, а најмалку теолошки амбиции. Не сум ни политиколог, ни теолог, ни стручњак за верски прашања. Пишувам од аспект...