20.8 C
Skopje
6.6.2020 - 20:07

Ознака: Бобан Стојановиќ

Разединета шарена револуција во Србија

Партиите се борат за власта и за привилегиите што доаѓаат од неа, додека граѓанските иницијативи во Србија сакаат да го сменат системот на владеење...