5.8 C
Skopje
10.12.2019 - 15:44

Ознака: блуз-фестивал

Блуз-дуото Серафимов – Јовановски во „Амбрела“

Еден лекар, еден економист и шестмина професионални уметници и музичари, водени од желбата да направат нешто уникатно, не само во Македонија туку и во...