17 C
Skopje
24.10.2020 - 17:00

Ознака: Блуз и соул фестивал

Доаѓаат унгарското дуо „Терек Фехер“ и Леон Хендрикс

„Блуз и соул-фестивалот“ ќе се одржи денеска и утре, во клубот „Станица 26“, во центарот на Скопје. Фестивалот е поддржан од градот Скопје, Министерството...

„Д Гамблерс“ од Србија и триото на Крис Греј на „Блуз...

Во тек е 22-от „Блуз и соул-фестивал“, во организација на Дирекцијата за култура и уметност-Скопје, кој се одржува во пивницата „Стар град“ (Темов) во...

Шест концерти на 22. Блуз и соул фестивал

Дваесет и вториот „Блуз и соул фестивал“ во организација на Дирекцијата за култура и уметност-Скопје ќе се одржува три дена претстојниот викенд во пивница...