20.8 C
Skopje
15.6.2021 - 14:54

Ознака: Блуз-дуо

Блуз-дуото Серафимов – Јовановски во „Амбрела“

Еден лекар, еден економист и шестмина професионални уметници и музичари, водени од желбата да направат нешто уникатно, не само во Македонија туку и во...