24.4 C
Skopje
13.5.2021 - 20:56

Ознака: Блиски

ЕУ станува небитна во новиот Блиски Исток

Сојузите на Блискиот Исток се менуваат, но ЕУ бавно реагира на новите дипломатски промени и ризикува да стане неважна во регионот, смета Џонатан Спајер,...

Не треба да се чека Прочка за да им се прости...

проф. д-р Кирил Темков Луѓето во секојдневниот живот се сретнуваат со многу проблеми и нивното однесување не е секогаш во ред. Понекогаш тие не се...

Ближниот е дел од мојот живот!

проф. д-р Кирил Темков Блиските луѓе ги познавам и препознавам. Со нив ме врзуваат контакти, со нив имам подолга или пократка врска, заеднички случки, меѓусебно...