20.8 C
Skopje
25.6.2021 - 6:23

Ознака: блех-оркестар

Сум свирел низ целиот свет и пред папата, а сега сите...

Цели 40 години Неат Велиов со својот блех-оркестар бил амбасадор на ромската и на македонската музика во светот. Последниве години, поради нарушеното здравје, тој...