Ознака: Бледскиот стратегиски форум

Шекеринска: Постигнавме брз прогрес, сега е време ЕУ да покаже брза...

Само пред нешто повеќе од две години мојата земја беше извор на загриженост кај повеќето сојузници во НАТО и ЕУ. Се боревеме со тешка...