Ознака: Блантаер

Стотици заразени со коронавирус избегале од карантин во Африка

Стотици лица заразени со коронавирус, изминатите недели избегале од центрите за карантин, а полицијата трага по нив. Тие биле сместени во нехигиенските и несоодветните центри...