3.8 C
Skopje
30.11.2021 - 3:39

Ознака: Блажевски

По катастрофата, Зоки Малиот беше дете херој во Метковиќ!

Бидејќи мајка ми е од Хрватска, отидовме кај нејзини пријатели во Метковиќ и останавме таму цела година. Сите беа многу љубезни кон нас, поради...