6.3 C
Skopje
19.10.2020 - 23:47

Ознака: благој стефановски

Благој Стефановски добитник на наградата за животно дело на Битола

Поранешниот министер за култура и долги години директор на Народниот театар Битола, Благоја Стефановски-Баге, е годинешниот добитник на наградата „4 Ноември“ за животно дело...