Ознака: Благоја Куновски-Доре

Благоја Куновски-Доре на чело на жирито во Москва

Филмскиот критичар и уметнички директор на фестивалот „Браќа Манаки“, Благоја Куновски-Доре, од 18 до 26 април, кога ќе се одржува 41-то издание на Интернационалниот...