Ознака: БК Мебел

Дали сте подготвени за големата викенд акција во „БК Мебел“?

Време е за пролетно освежување со многу изненадувања, забава и одлични цени! Наскоро доаѓа периодот од годината кој најчесто е резервиран за реновирање и уредување...

БК мебел со нова летна акција и попуст до 33 отсто

Компанијата БК мебел, позната по висококвалитетен мебел и најголеми акции и промоции на мебел, овој месец од 17.07.2019 (среда) до 10.08.2019 (сабота) стартува со...

БК Мебел со нов најголем продажен салон поблиску до вас

Компанијата БК мебел, позната по висококвалитетен мебел и најголеми акции и промоции на мебел, отвора нов продажени салон со ексклузивен мебел со големина од...