4.5 C
Skopje
29.11.2020 - 12:17

Ознака: биљал касами

Касами: Приватните компании треба да спроведат двојазичност за да создадат еднакви...

Дел од дипломираните Албанци не говорат македонски јазик, затоа приватните компании треба да спроведат двојазичност за да создадат еднакви услови при вработувањето на сите...