6.8 C
Skopje
28.11.2021 - 4:29

Ознака: „Битолски хорологион“

Промоција на книгата „Битолски хорологион“ на Марјан Танушевски

Во Битола денес беше промовирана новата книга на новинарот Марјан Танушевски, „Битолски хорологин“. - „Битолски хорологион“ е сончев часовник. Најстариот сончев часовник на ова поднебје,...