Ознака: Битолски Монмартр

Ликовни таленти од 16 земји во светот на „Битолски Монмартр“

Битола подготвена ги пречекува младите ликовни творци на 37. издание на „Малиот Монмарт“ што ќе трае од 23 до 30 мај. Повеќе од 110 гости...