Ознака: Битолскиот Камерен оркестар

Јелена Томашевиќ и Хели Сиекинен засадија дрвца во Битола

Српската поп-ѕвезда Јелена Томашевиќ и познатата хармоникашка од Финска, Хели Сиекинен, денеска засадија дрвца пред Центарот за култура - Битола, заедно со директорката Маја...