3.8 C
Skopje
30.11.2021 - 4:09

Ознака: битолската

„Последните селани“ најчитана во битолската библиотека

Универзитетската библиотека „Св. Климент Охридски“ во Битола приреди изложба на најчитаните книги во изминатите години во битолската библиотека. Станува збор за стоте најчитани книги...