11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 11:28

Ознака: битките

Битка над битките за „срцето“ на светот

Пред нашите очи, без да сме воопшто свесни за тоа во хаосот на современиот свет, преку конфронтацијата на поморските сили на Велика Британија и...