13.8 C
Skopje
18.6.2021 - 5:40

Ознака: Бискупија

Бискупија во Швајцарија бара истерувач на ѓаволи

Кога ќе се спомене зборот егзорцизам, главно помислуваме на застрашувачките средновековни ритуали, но во Швајцарија истерувањето ѓавол од некоја личност и денес е вообичаена...